Verzending- & Retourbeleid

Binnen Nederland

Bij een bestelling binnen Nederland rekenen wij € 7,95 verzendkosten.

Levertijd

We streven ernaar om bestellingen in 2 a 3 werkdagen te laten bezorgen. Indien het langer duurt ontvangt u hiervan bericht.

Retourtermijn

Indien het bestelde artikel niet voldoet aan uw verwachtingen, dan bieden wij de mogelijkheid het artikel  te retourneren. Dit is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Retourneren in de winkel

Uiteraard kunt u uw bestelling ook in onze fysieke winkel in Hellevoetsluis gratis terugbrengen of ruilen. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, de factuur mee naar onze winkel. De retour betaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die u heeft gebruikt voor de aankoop . Het is ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel. Mocht er hierbij een prijsverschil zijn dan zullen wij dit meteen met u verrekenen. Ruilen via de webshop is niet mogelijk , u dient dan het artikel retour te sturen en opnieuw te bestellen.

Retourneren via DHL

Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren stuurt u ons een mail met aanvraag voor retourzending . Wij zullen uw retourzending aanmelden en u krijgt per mail van ons een verzendlabel. Deze kunt u uitprinten en op het pakket plakken. 

Verpak de bestelling, in de originele doos. Lever vervolgens het pakketje in bij het dichtstbijzijnde DHL inname punt en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u een retourbevestiging via de e-mail. 

Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd en ongebruikt zijn én in de originele doos, voorzien van de oorspronkelijke prijsstickers, worden aangeleverd. Indien u de schoenendoos voorziet van tape, labels of stickers en zo retour stuurt (dus zonder verzendzak of verzenddoos), brengen wij 5 euro in rekening. De doos is dan beschadigd waardoor de schoenen niet meer in de originele staat verkoopbaar zijn .

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer u een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op 0181-751151. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.