Verzending- & Retourbeleid

Binnen Nederland

Bij een bestelling binnen Nederland rekenen wij vanaf € 49,95 géén verzendkosten*. Komt het totaalbedrag van uw bestelling op minder dan € 49,95 dan rekenen wij € 6,95 voor de verzending. Het retourneren is altijd gratis, ongeacht het aankoopbedrag.  

*muv sale artikelen ,Hiervoor rekenen wij verzendkosten 6,95.

Indien u een artikel retourneert ontvangt u uw geld terug op de rekening waarmee u de bestelling voldaan heeft. Let wel op dat wanneer het totaalbedrag van de bestelling na retourneren onder de € 49,95 komt, er alsnog € 6,95 verzendkosten berekend wordt. Dit bedrag brengen wij in mindering bij de terugboeking.

Levertijd

We streven ernaar om bestellingen in 2 a 3 werkdagen te laten bezorgen. Indien het langer duurt ontvangt u hiervan bericht.

Retourtermijn

Indien het bestelde artikel niet voldoet aan uw verwachtingen, dan bieden wij de mogelijkheid het artikel gratis te retourneren. Dit is mogelijk binnen 8 dagen na ontvangst van het pakketje. De verzenddatum staat vermeld op de factuur.

Retourneren in de winkel

Uiteraard kunt u uw bestelling ook in onze fysieke winkel in Hellevoetsluis terugbrengen of ruilen. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee naar onze winkel. De retour betaling wordt uitgevoerd via dezelfde betaalwijze die u heeft gebruikt voor de aankoop .Het is ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel. Mocht er hierbij een prijsverschil zijn dan zullen wij dit meteen met u verrekenen. Ruilen via de webshop is niet mogelijk , u dient dan het artikel retour te sturen en opnieuw te bestellen.

Retourneren via Post

Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren via de post dan kunt hiervoor het volgende adres gebruiken. 

Sanmarco schoenmode
Struytse Hoeck 345 3223 DE Hellevoetsluis

 

Verpak de bestelling, in de originele doos en voeg het ingevulde retourformulier bij de artikelen. Lever vervolgens het pakketje in bij het dichtstbijzijnde postkantoor of inname punt en bewaar de verzendbevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen en verwerkt ontvangt u een retourbevestiging via de e-mail. 

Het retourneren van een artikel is bij ons helemaal gratis. Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en MasterCard betalingen. De verwerktijd hiervoor is maximaal vijf werkdagen.

Status artikelen bij ruilen/retourneren

Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd wanneer ze onbeschadigd en ongebruikt zijn én in de originele doos, voorzien van de oorspronkelijke prijsstickers, worden aangeleverd.Indien u de schoenendoos voorziet van tape , labels of stickers en zo retour stuurt (dus zonder verzendzak of verzenddoos) , brengen wij 3 euro in rekening. De doos is dan beschadigd waardoor de schoenen niet meer in de orginele staat verkoopbaar zijn .

Verkeerd of beschadigd geleverd artikel

Wanneer u een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op 0181-751151. Wij zullen ervoor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.