Ondernemer van de week

Sandra en Marco van Waardenburg van Sanmarco Schoenmode. (Foto: Evelien Holleman)

ONDERNEMER VAN DE WEEK

Hellevoetsluis – Marco en Sandra van Waardenburg zijn de trotse eigenaren van Sanmarco Schoenmode. Sanmarco is een schoenenwinkel met net dat beetje meer. Klantvriendelijkheid, een leuke sfeer, goed advies, uitstekende service en een mooie collectie zijn belangrijke speerpunten voor Marco en Sandra.

Het echtpaar werkt al meer dan 20 jaar in de detailhandel in Hellevoetsluis. Zij kennen alle ins en outs van het ondernemerschap. Door hun kennis en ervaring weten zij wat de klanten in Hellevoetsluis willen. En één ding wil iedereen in Hellevoetsluis en dat is dat de Struytse Hoeck leuk blijft om te winkelen. Een gevarieerd winkelaanbod waardoor je voor al je boodschappen van voeding tot de laatste mode gewoon lekker in je eigen woonplaats terecht kan.

Drie vestigingen Sanmarco
De eerste Sanmarco Schoenmode opende zo’n 6 jaar geleden in Ouddorp. Drie jaar geleden werd de eerste vestiging in Hellevoetsluis geopend en twee maanden geleden openden zij de tweede vestiging op winkelcentrum de Struytse Hoeck. “We hadden al geruime tijd een pand in het overdekte deel van het winkelcentrum op het oog. Toen de gelegenheid zich een paar maanden geleden voordeed moesten we snel beslissen”, aldus Marco. Het is een uitdaging die zij met beide handen hebben aangegrepen.

Mooie locatie
“Dit pand is een derde groter dan onze andere winkel in Hellevoetsluis. De winkel is ruimer van opzet en lekker licht. Omdat we nu meer ruimte hebben kunnen we het aanbod gaan uitbreiden. We zijn erg tevreden met de locatie vlakbij Jumbo en de roltrap van de parkeergarage van de Struytse Hoeck”, vertelt Marco. De opzet van de nieuwe winkel is royaal en daardoor overzichtelijk zodat klanten een goed overzicht krijgen van de collectie.

Heren, dames en kinderschoenen
SanMarco verkoopt schoenen in het midden tot hogere segment. “Wij verkopen veel merken voor een breed publiek. We hebben zo’n 50 merken en we willen dit nog uitbreiden.” Kwaliteitsschoenen, met een goede leest en een degelijk voetbed voor dames en heren. Speciale, stijlvolle herenschoenen van merken zoals Bugatti,Van Bommel, en Van Lier. Voor dames is er onder andere keuze uit de merken: Wolky, Tamaris, Gabor en Papucei . Bovendien is er de Fitflop sandaal en slipper; een regelrechte weldaad voor de voet. En nergens anders in Hellevoetsluis verkrijgbaar. Sanmarco heeft naast schoenen veel stijlvolle accessoires zoals mooie tassen, stoere riemen en portemonnees in kunststof en leer.

Lampe Berger
Een ander exclusief artikel in de winkel is Lampe Berger. Lampe Berger is bij uitstek geschikt voor een zuivere en natuurlijke lucht in uw woning. Sanmarco heeft een mooie collectie Lampe Berger branders en parfums.

Wintercollectie
“Aankomende vrijdag hebben we deze vestiging helemaal winterklaar.” Dat betekent dat de winkel is gevuld met de allernieuwste schoenmode en accessoires. In de nieuwe dameswintercollectie staat de lage laars weer centraal. De lakschoen is helemaal trendy, net als de ‘creeper’ sneaker een stoere sneaker met hoge dikke zool. U bent van harte welkom in de winkel.

Bron: Groot Hellevoet, 17 augustus 2016